whatsapp
Γραφείο στην Κύπρο:
+357 9 634-65-95
E-mail:
+357 96346595 (WhatsApp,Viber)
Καλέστε με πίσω
Δώστε μας τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα σας καλέσουμε πίσω
Δευτ-Κυρ: 6.00 - 02.00
Ιδιωτικές πτήσεις από
Λάρνακα, Πάφος,
Λευκωσία και Λεμεσό.
χάρτης των χωρών πτήσης
24/7
πάντα σε επαφή, εργαζόμαστε επτά ημέρες την εβδομάδα
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
μοναδικός στόλος ιδιωτικών τζετ στην Ευρώπη
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
έμπειρη ομάδα ειδικών στην αεροπορία
ΑΝΕΤΟΣ
θα λάβουμε υπόψη όλες τις επιθυμίες σας για την πτήση
ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
εγγυάται την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο

Όροι πληρωμής και επιστροφής χρημάτων

Μπορείτε να πληρώσετε για μια ιδιωτική πτήση χρησιμοποιώντας τιμολόγιο, τραπεζική μεταφορά ή κάρτα. Προσπαθούμε να είμαστε τόσο ευέλικτοι όσο το δυνατόν, και σε ορισμένες περιπτώσεις, θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε πληρωμή μετρητών ή χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. Η εταιρεία εγγυάται τη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη και είναι πάντα έτοιμη να εξετάσει εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής για τις υπηρεσίες. Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο εγγράφων για τα λογιστικά καταστατικά. Παρέχουμε υπηρεσίες τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε νομικά πρόσωπα.

 

όροι πληρωμής για την ενοικίαση ιδιωτικού αεροσκάφους

 

Οι προϋποθέσεις για την επιστροφή της πληρωμής σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης ή σε περιστάσεις ανωτέρας βίας καθορίζονται στο συμβόλαιο και διαπραγματεύονται ατομικά. Σε μεγάλο βαθμό, εξαρτώνται από το επιλεγμένο επιχειρηματικό αεροσκάφος, καθώς οι exploiters και οι ιδιοκτήτες των αεροσκαφών καθορίζουν ατομικές προϋποθέσεις για την ακύρωση των πτήσεων. Αν αυτό είναι δική μας ευθύνη, τότε η Cyprus Private Jets θα επιστρέψει πλήρως τα χρήματα. Αν ο επιβάτης αρνηθεί να πετάξει, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόστιμο είναι ελάχιστο για εσάς.

 

μέθοδοι πληρωμής στην επιχειρηματική αεροπορία

 

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη ότι εάν θέλετε να οργανώσετε μια επείγουσα πτήση, πρέπει να επιτρέψετε χρόνο για την πληρωμή. Συχνά, λόγω των τραπεζικών περιορισμών, μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες. Για να διευκολύνουμε αυτήν τη διαδικασία, είναι δυνατό να εμπλακούν εταιρικές εταιρείες για την πληρωμή της πτήσης μετρητών ή καρτών. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για ιδιωτικές πτήσεις με κρυπτονομίσματα (bitcoin ή usdt). Μπορείτε να συζητήσετε όλες τις ερωτήσεις σας με τον προσωπικό σας σύμβουλο, ο οποίος θα είναι σε επαφή 24/7.

 

Πώς να πληρώσετε για μια πτήση

  1. Συμφωνήστε στους όρους του συμβολαίου
  2. Σας τιμολογούμε και σταθεροποιούμε την τιμή σε αυτό
  3. Μετά τη λήψη της πληρωμής, θα επιβεβαιώσουμε την κράτηση του αεροσκάφους για εσάς.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να λάβετε συμβουλές από ένα μεσίτη αέρα, συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

 

πληρωμή πτήσης online

 

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τόσο ο επιβάτης όσο και ο άτομο που τοποθετεί την παραγγελία στον ιστότοπο και (ή) την πληρώνει εκ μέρους του επιβάτη μπορούν να πληρώσουν για την Παραγγελία.

Εάν η εξουσιοδότηση 3D Secure ολοκληρωθεί με επιτυχία, η πληρωμή για την πτήση είναι δυνατή 1 ώρα πριν την αναχώρηση της πτήσης. Δίνεται μια ώρα για να πληρωθεί μια παραγγελία με πλαστική κάρτα. Αν δεν υπάρξει επιβεβαίωση πληρωμής εντός αυτού του χρόνου, η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα.

Η πληρωμή με πιστωτικές κάρτες γίνεται με ανακατεύθυνση του πελάτη στον ιστότοπο της τράπεζας. Η σύνδεση με την πύλη πληρωμής και η μεταφορά πληροφοριών γίνεται με ασφαλή τρόπο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Εάν η τράπεζά σας υποστηρίζει την τεχνολογία ασφαλών online πληρωμών Verified By Visa, MasterCard SecureCode, MIR Accept, J-Secure, ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να εισαγάγετε έναν ειδικό κωδικό για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

Αυτός ο ιστότοπος υποστηρίζει κρυπτογράφηση 256 bit. Η εμπιστευτικότητα των αναφερόμενων προσωπικών πληροφοριών παρέχεται απευθείας από την τράπεζα. Οι καταχωρημένες πληροφορίες δεν θα παρέχονται σε τρίτους, εκτός από ό,τι προβλέπεται από τον Ιταλικό νόμο. Οι πληρωμές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συστημάτων πληρωμών Visa Int., MasterCard Europe Sprl, JCB.

Η συλλογή και επεξεργασία των ληφθέντων εμπιστευτικών δεδομένων πελάτη (στοιχεία κάρτας, στοιχεία εγγραφής κ.λπ.) πραγματοποιείται στο κέντρο επεξεργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο μεσίτης αέρα δεν μπορεί να λάβει τα προσωπικά δεδομένα του αγοραστή και τα δεδομένα της κάρτας του. Η απόδειξη διαδρομής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και ο ελέγχος θα σταλούν στη διεύθυνση email που καταχωρίσατε κατά την παραγγελία, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.

 

Σχέδιο της δουλειάς μας
01.Αίτηση για ιδιωτική πτήση
02.Επιλογή αεροσκάφους,

συμφωνία για πρόσθετες υπηρεσίες
και λεπτομέρειες

03.Ολοκλήρωση του
συμβολαίου

και πληρωμή

04. Θα παρέχουμε πληροφορίες
σχετικά με την πτήση,

το πλήρωμα και
όλες τις λεπτομέρειες

05.Αναχώρηση από
το VIP τερματικό

του αεροδρομίου
στην ορισμένη ώρα

 

Προσοχή!

Μπορείτε να πληρώσετε μια παραγγελία με την πιστωτική κάρτα κάποιου άλλου ή παραγγελίες κάποιου άλλου με την πιστωτική κάρτα σας. Ωστόσο, η χρήση της πιστωτικής κάρτας κάποιου άλλου χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου κατόχου της είναι παράνομη. Σας προειδοποιούμε για την ευθύνη για απάτη με πλαστικές κάρτες.

Εάν ο κάτοχος της κάρτας αιτηθεί για μη εξουσιοδοτημένη χρέωση των κεφαλαίων, η παραγγελία μιας ήδη εκδοθείσας μεταφοράς θα ακυρωθεί.

Αίτημα να σας καλέσουμε πίσω

Θα υπολογίσουμε γρήγορα το κόστος ενός ιδιωτικού πτήσης