whatsapp
Γραφείο στην Κύπρο:
+357 9 634-65-95
E-mail:
+357 96346595 (WhatsApp,Viber)
Καλέστε με πίσω
Δώστε μας τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα σας καλέσουμε πίσω
Δευτ-Κυρ: 6.00 - 02.00
Ιδιωτικές πτήσεις από
Λάρνακα, Πάφος,
Λευκωσία και Λεμεσό.
χάρτης των χωρών πτήσης
24/7
πάντα σε επαφή, εργαζόμαστε επτά ημέρες την εβδομάδα
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
μοναδικός στόλος ιδιωτικών τζετ στην Ευρώπη
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
έμπειρη ομάδα ειδικών στην αεροπορία
ΑΝΕΤΟΣ
θα λάβουμε υπόψη όλες τις επιθυμίες σας για την πτήση
ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
εγγυάται την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο

Θα οργανώσουμε ένα ιατρικό ταξίδι με ιδιωτικά αεροσκάφη

Η εταιρεία Cyprus Private Jets παρέχει υπηρεσίες για την οργάνωση ιατρικών πτήσεων. Η αρμόδια οργάνωση της πτήσης ενός ασθενούς είναι μια εργασία αποκλειστικά για επαγγελματίες. Η πτήση δεν πρέπει μόνο να είναι τόσο γρήγορη όσο είναι δυνατόν, αλλά και άνετη. Συχνά η ζωή ενός ανθρώπου εξαρτάται κυριολεκτικά από την αποτελεσματικότητα της παράδοσης ενός ασθενούς σε κλινική που βρίσκεται αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ένα ιδιωτικό ιατρικό αεροπλάνο είναι μια υπηρεσία για εκείνους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια κανονική πτήση και χρειάζονται ειδικές συνθήκες πτήσης. Η ταχύτητα οργάνωσης μιας αεροπορικής μεταφοράς από έναν αερομεταφορέα είναι έως 3-4 ώρες από τη στιγμή της εγγραφής. Πάντα έχουν προτεραιότητα στην απόκτηση άδειας πτήσης. Θα σας βοηθήσουμε να επιβιβαστείτε σχεδόν σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο στην Κύπρο και την Ευρώπη το συντομότερο δυνατόν. Η υγεία μπορεί να απογοητεύσει ένα άτομο οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που βρίσκεται σε ένα μέρος που είναι δύσκολο να φτάσει για ιατρική περίθαλψη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι δυνατή η μεταφορά στο πλησιέστερο νοσοκομείο μόνο με αέρα (για παράδειγμα, σε χιονοδρομικούς θέρετρα ή κατά τη διάρκεια γεωλογικών αποστολών), ή η έκτακτη μεταφορά ενός σοβαρά ασθενούς επιβάτη για θεραπεία (επέμβαση) είναι αποκλεισμένη για ιατρικούς λόγους. Σε αυτές τις καταστάσεις, η επιχειρηματική αεροπορία έρχεται στη βοήθεια για τη σωτηρία ζωών: διοργανώνεται μια ιατρική πτήση για έκτακτη εκκένωση ή μεταφορά ενός σοβαρά ασθενούς επιβάτη για θεραπεία (χειρουργική επέμβαση).

 

ιατρικές πτήσεις με ιδιωτικά τζετ

 

Μεταφορά κλινοκομικών ασθενών με ιδιωτικό αεροπλάνο

Η ιατρική πτήση διαφέρει από άλλες μορφές αεροπορικών υπηρεσιών στο γεγονός ότι ένας γιατρός πρέπει να παρακολουθεί την κατάσταση του ασθενούς επί του επιβατηγού αεροσκάφους. Συνεπώς, μια τέτοια υπηρεσία παρέχεται με ιατρική υποστήριξη: η πτήση πραγματοποιείται από πλήρωμα με γιατρούς και άλλους υποστηρικτικούς εργαζομένους. Ο αριθμός και η προσόντα του ιατρικού προσωπικού επί του επιβατηγού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης υπολογίζονται ανάλογα με το σοβαρότητα της κατάστασης του ασθενή. Ο γιατρός συνοδεύει τον ασθενή στο νοσοκομείο, όπου θα πραγματοποιηθεί η θεραπεία.

Οι σύγχρονες δυνατότητες παροχής ιατρικής φροντίδας σε αεροπορικές συνθήκες επιτρέπουν την πραγματοποίηση ολόκληρου του φάσματος των μέτρων εντατικής φροντίδας και επανακατάρτισης αν χρειαστεί. Το εξοπλισμός του ιατρικού αεροσκάφους ανταποκρίνεται σε όλες τις εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη μεταφορά των επιβατών.

Αίτημα να σας καλέσουμε πίσω

Θα υπολογίσουμε γρήγορα το κόστος ενός ιδιωτικού πτήσης

 

 

Χαρακτηριστικά ιατρικών πτήσεων

Υπάρχουν δύο είδη πτήσεων για ιατρικούς λόγους:

 • έκτακτη εκκένωση (μαζική εκκένωση - σε περίπτωση πυρκαγιών, πλημμυρών, φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών, ή για μεμονωμένους ασθενείς σε περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες με άλλα μέσα μεταφοράς);
 • μεταφορά του ασθενούς για χειρουργική επέμβαση ή θεραπεία.

 

ιατρικά αεροσκάφη στην Κύπρο

 

Η ενοικίαση ενός ιατρικού αεροσκάφους συχνά γίνεται η μοναδική δυνατή λύση για τη μεταφορά ενός ασθενούς σε άλλη χώρα για έκτακτη ή προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Σε αυτήν την περίπτωση, οι συνοδευόμενοι γιατροί εξασφαλίζουν:

 1. σταθερότητα των δεικτών υγείας κατά τη διάρκεια της πτήσης;
 2. παροχή των απαραίτητων συνθηκών μεταφοράς λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση του ασθενούς;
 3. μεταφορά του ασθενούς και των εγγράφων του στους γιατρούς της λαμβανομένης κλινικής, διαπραγματεύσεις;
 4. τη δυνατότητα συνοδείας αγαπημένων στον τόπο νοσηλείας.

Το οπλοστάσιο του ιατρικού αεροσκάφους περιλαμβάνει μηχανισμούς και συσκευές για ασφαλή και μη τραυματική μεταφορά: αμορτισέρ, ηλεκτρικές ανυψωτικές συσκευές, ενισχυμένα στρώματα βακούμ με λειτουργία ακινητοποίησης (για στήριξη σε περίπτωση καταγμάτων, τραυματισμών κ.λπ.).

 

Επιχειρηματική αεροπορία στην Κύπρο

 

Τιμές ιδιωτικών πτήσεων

Ο αερομεταφορέας "Cyprus Private Jets" παρέχει υπηρεσίες επιχειρηματικής αεροπορίας στην Κύπρο. Ειδικευόμαστε σε ιδιωτικές πτήσεις προς την Ευρώπη και τις χώρες της ΚΓΑ. Για 14 χρόνια επιτυχούς εργασίας, η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει έκτακτη εμπειρία και δυνατότητες για την εκτέλεση αεροπορικών αποστολών οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Περισσότερα από 7.900 επιχειρηματικά τζετ διαφόρων τύπων είναι διαθέσιμα στους πελάτες: μεγάλης ακτίνας δράσης, τουρμποπροπέλες, ελαφριά και μεγάλα αεροσκάφη. Οι ειδικοί της εταιρείας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ιδιωτικό τζετ για εσάς, βασιζόμενοι στη διαδρομή πτήσης, τον προϋπολογισμό και τις επιθυμίες του πελάτη. Θα σας προτείνουμε από 3 έως 7 βέλτιστες επιλογές και θα σας μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά κάθε μιας από αυτές. Αν δεν σας αρέσει καμία από τις προτάσεις, θα διορθώσουμε τα αρχικά δεδομένα και θα συνεχίσουμε την αναζήτηση της καλύτερης επιλογής για εσάς. Η εταιρεία "Cyprus Private Jets" λειτουργεί με τη δική της μοναδική βάση ιδιωτικών τζετ, η οποία δεν έχει αντίστοιχα. Συνδυάζει 3 ευρωπαϊκούς και 1 κυπριακό κατάλογο, οι οποίοι συμπληρώνονται από τις δικές μας καλά καθιερωμένες επαφές με εκμισθωτές και ιδιοκτήτες επιχειρηματικών τζετ. Επιπλέον, η βάση μας περιλαμβάνει πτήσεις Empty Legs και Jet Sharing, οι οποίες σας επιτρέπουν να βρείτε διάφορες επιλογές πτήσης βάσει του προϋπολογισμού και των προτιμήσεών σας. Εργαζόμαστε σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα επιχειρηματικής αεροπορίας και εγγυόμαστε ατομική προσέγγιση.

 

Τιμές ενοικίασης ιδιωτικών τζετ

 

Αν θέλετε να μάθετε το κόστος μιας πτήσης ιδιωτικού τζετ σε μια συγκεκριμένη διαδρομή, μπορείτε να στείλετε αίτηση στο booking@private-jets.cy ή να καλέσετε στο +35796346595. Επίσης είναι διαθέσιμοι οι μηνύματα WhatsApp και Telegram. Ο χειριστής θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό. Όλοι οι υπολογισμοί και οι συμβουλές γίνονται δωρεάν και δεν σας υποχρεώνουν σε τίποτα. Αν θέλετε να μάθετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε αναφέρετε τη διαδρομή πτήσης (αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης), ημερομηνίες, αριθμό επιβατών και επιθυμίες για το αεροσκάφος. Μπορείτε επίσης να μάθετε την περίπου τιμή online, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό υπολογιστή απευθείας στον ιστότοπο:

Υπολογισμός κόστους πτήσεις

Από πού
Προς πού
Αριθμός επιβατών
Ημερομηνία αναχώρησης
Ημερομηνία επιστροφής
Σχόλιο
Το όνομά σας
Ο αριθμός τηλεφώνου σας
Email

 

Το ακριβές κόστος του αεροσκάφους μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά τη διευκρίνιση όλων των επιθυμιών του πελάτη, την επιλογή του αεροσκάφους και τη συμφωνία σε όλες τις λεπτομέρειες της πτήσης. Θα υπολογίσουμε δωρεάν το κόστος της πτήσης και θα σας προσφέρουμε αρκετές επιλογές, λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό που καθορίσατε. Κατά μέσο όρο, ο υπολογισμός και η αναζήτηση κατάλληλου αεροσκάφους διαρκούν από 30 έως 70 λεπτά. Ωστόσο, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, είναι δυνατή η πραγματοποίηση επείγοντων online πληρωμών σε 15-20 λεπτά. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

 

Τιμή για πτήση 1 ώρας, ανάλογα με τον τύπο ιδιωτικού αεροσκάφους:

 

 • Πολύ Ελαφρά Τζετ - τιμή ανά ώρα από 2500 €, διάρκεια πτήσης έως 2 ώρες 30 λεπτά, 4-5 επιβάτες;
 • Ελαφρά Τζετ - τιμή ανά ώρα από 3000 €, διάρκεια πτήσης έως 2 ώρες 45 λεπτά - 3 ώρες 30 λεπτά, 5-8 επιβάτες;
 • Υπερ-Ελαφρά Τζετ - τιμή ανά ώρα από 4000 €, διάρκεια πτήσης έως 3 ώρες 45 λεπτά - 4 ώρες 30 λεπτά, 6-8 επιβάτες;
 • Μεσαία Τζετ - τιμή ανά ώρα από 5000 €, διάρκεια πτήσης έως 4 ώρες 30 λεπτά - 5 ώρες 30 λεπτά, 6-9 επιβάτες;
 • Υπερ-Μεσαία Τζετ - τιμή ανά ώρα από 6000 €, διάρκεια πτήσης έως 5 ώρες 30 λεπτά - 6 ώρες 30 λεπτά, 7-9 επιβάτες;
 • Μεγάλα Τζετ - τιμή ανά ώρα από 7000 €, διάρκεια πτήσης έως 6 ώρες 30 λεπτά - 7 ώρες 30 λεπτά, 10-12 επιβάτες;
 • Υπερ-Μεγάλα Τζετ - τιμή ανά ώρα από 8500 €, διάρκεια πτήσης έως 7 ώρες 50 λεπτά - 10 ώρες, 12-15 επιβάτες;
 • Τζετ Μεγάλου Εύρους - τιμή ανά ώρα από 9500 €, διάρκεια πτήσης έως 10 - 14 ώρες, 12-15 επιβάτες.

 

Οι τιμές αφορούν σε ολόκληρη την καμπίνα/αεροσκάφος. Δεν περιλαμβάνονται φόροι επιβατών, φόροι αεροδρομίων και δαπάνες διανυκτέρευσης.

 

Πτήση σε ιδιωτικό τζετ με κατοικίδιο

 

Τιμές για διεθνείς ιδιωτικές πτήσεις

 

 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) ~ 19.400 έως 43.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βελιγράδι (Σερβία) ~ 13.900 έως 32.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σόφια (Βουλγαρία) ~ 11.400 έως 33.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τίρανα (Αλβανία) ~ 12.700 έως 30.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ζάγκρεμπ (Κροατία) ~ 16.300 έως 37.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κοπεγχάγη (Δανία) ~ 22.700 έως 50.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κρακοβία (Πολωνία) ~ 17.100 έως 39.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρότερνταμ (Ολλανδία) ~ 24.100 έως 52.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βίλνιους (Λιθουανία) ~ 9.000 έως 42.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντόρτμουντ (Γερμανία) ~ 22.500 έως 49.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκέτεμποργκ (Σουηδία) ~ 24.000 έως 52.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αμβέρσα (Βέλγιο) ~ 23.800 έως 52.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σκόπια (Βόρεια Μακεδονία) ~ 11.900 έως 35.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρέυκιαβικ (Ισλανδία) ~ 37.600 έως 80.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντουμπρόβνικ (Κροατία) ~ 13.900 έως 32.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ίνσμπρουκ (Αυστρία) ~ 19.100 έως 43.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ίμπιζα (Ισπανία) ~ 23.300 έως 51.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βαρκελώνη (Ισπανία) ~ 23.000 έως 31.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μάλαγα (Ισπανία) ~ 27.100 έως 59.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαδρίτη (Ισπανία) ~ 26.300 έως 57.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σαραγόσα (Ισπανία) ~ 24.800 έως 54.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σεβίλλη (Ισπανία) ~ 27.900 έως 60.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία) ~ 22.500 έως 49.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τενερίφη (Ισπανία) ~ 36.600 έως 78.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Νίκαια (Γαλλία) ~ 28.900 έως 65.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μασσαλία (Γαλλία) ~ 21.300 έως 47.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Παρίσι (Γαλλία) ~ 24.000 έως 52.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λυών (Γαλλία) ~ 21.800 έως 48.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκρενόμπλ (Γαλλία) ~ 21.600 έως 48.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Καννές (Γαλλία) ~ 20.300 έως 45.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σαμπερί (Γαλλία) ~ 21.400 έως 47.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ζιόν (Ελβετία) ~ 20.800 έως 46.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αγιος Τροπέζ (Γαλλία) ~ 20.600 έως 46.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μονακό (Μονακό) ~ 28.900 έως 65.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρώμη (Ιταλία) ~ 16.800 έως 38.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μιλάνο (Ιταλία) ~ 19.900 έως 44.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ολμπία (Ιταλία) ~ 18.400 έως 41.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τορίνο (Ιταλία) ~ 20.300 έως 45.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Νάπολη (Ιταλία) ~ 15.600 έως 36.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βενετία (Ιταλία) ~ 20.000 έως 33.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Φλωρεντία (Ιταλία) ~ 18.100 έως 41.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μόναχο (Γερμανία) ~ 19.400 έως 43.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βερολίνο (Γερμανία) ~ 20.600 έως 46.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κολωνία (Γερμανία) ~ 22.500 έως 49.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αμβούργο (Γερμανία) ~ 22.600 έως 50.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Φραγκφούρτη (Γερμανία) ~ 21.200 έως 45.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λειψία (Γερμανία) ~ 20.300 έως 45.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντίσελντορφ (Γερμανία) ~ 22.800 έως 50.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Στουτγάρδη (Γερμανία) ~ 20.700 έως 46.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαλέ (Νησί Μαλδίβων) ~ 41.400 έως 86.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σεϋχέλλες (Νησιά Σεϋχέλλες) ~ 37.900 έως 81.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπαχάμες (Νησιά Μπαχάμες) ~ 78.000 έως 159.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντενπασάρ (Μπαλί) ~ 75.100 έως 153.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκόα (Ινδία) ~ 35.000 έως 75.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ελσίνκι (Φινλανδία) ~ 23.300 έως 51.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Εσπού (Φινλανδία) ~ 22.500 έως 50.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τάμπερε (Φινλανδία) ~ 24.400 έως 53.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) ~ 25.900 έως 56.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο) ~ 27.000 έως 58.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γλασκώβη (Σκωτία) ~ 29.100 έως 63.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντουμπλίνο (Ιρλανδία) ~ 29.200 έως 63.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γενεύη (Ελβετία) ~ 19.600 έως 75.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ζυρίχη (Ελβετία) ~ 20.600 έως 46.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βέρνη (Ελβετία) ~ 20.900 έως 46.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βρυξέλλες (Βέλγιο) ~ 23.700 έως 52.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Άμστερνταμ (Ολλανδία) ~ 24.100 έως 52.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρίγα (Λετονία) ~ 31.500 έως 43.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βαρσοβία (Πολωνία) ~ 18.200 έως 41.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αστάνα (Καζακστάν) ~ 27.700 έως 60.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αλμάτι (Καζακστάν) ~ 29.900 έως 64.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τιφλίδα (Γεωργία) ~ 11.500 έως 33.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πράγα (Τσεχία) ~ 19.000 έως 43.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βουδαπέστη (Ουγγαρία) ~ 15.700 έως 36.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βιέννη (Αυστρία) ~ 17.200 έως 39.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Στοκχόλμη (Σουηδία) ~ 23.600 έως 52.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Όσλο (Νορβηγία) ~ 25.900 έως 56.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τίβατ (Μαυροβούνιο) ~ 13.600 έως 32.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λισαβόνα (Πορτογαλία) ~ 29.800 έως 64.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαδέρα (Πορτογαλία) ~ 35.500 έως 76.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αθήνα (Ελλάδα) ~ 9.500 έως 25.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) ~ 8.500 έως 26.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ανταλία (Τουρκία) ~ 14.000 έως 44.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντόχα (Κατάρ) ~ 17.100 έως 39.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τελ Αβίβ (Ισραήλ) ~ 5.000 έως 16.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαϊάμι (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 78.800 έως 160.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Νέα Υόρκη (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 67.700 έως 135.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λας Βέγκας (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 84.100 έως 171.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λος Άντζελες (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 89.300 έως 182.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τορόντο (Καναδάς) ~ 69.100 έως 138.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τόκιο (Ιαπωνία) ~ 69.900 έως 142.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πεκίνο (Κίνα) ~ 53.600 έως 111.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μακάο (Κίνα) ~ 60.600 έως 120.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σανγκάη (Κίνα) ~ 62.000 έως 123.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκουανγκζού (Κίνα) ~ 59.900 έως 119.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Χονγκ Κονγκ (Κίνα) ~ 60.700 έως 121.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πατάγια (Ταϊλάνδη) ~ 54.200 έως 112.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) ~ 53.400 έως 110.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία) ~ 61.300 έως 122.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σιγκαπούρη ~ 63.200 έως 126.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Δομινικανή Δημοκρατία ~ 73.400 έως 155.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αβάνα (Κούβα) ~ 72.300 έως 159.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μεξικό (Πόλη του Μεξικού) ~ 91.800 έως 192.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σάο Πάολο (Βραζιλία) ~ 80.900 έως 165.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία) ~ 78.900 έως 160.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λίμα (Περού) ~ 95.100 έως 198.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σαντιάγο (Χιλή) ~ 99.200 έως 207.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπουένος Άιρες (Αργεντινή) ~ 92.400 έως 193.400 ευρώ.

* Η τιμή βασίζεται σε πτήση 2 επιβατών με ιδιωτικό Challenger 605 ή παρόμοια μοντέλα. Ωστόσο, αυτά είναι μόνο προσεγγιστικά ποσά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διαχειριστές μας για ακριβείς πληροφορίες.

 

Τρέχουσες τιμές ενοικίασης ιδιωτικών τζετ

 

Τι επηρεάζει το κόστος της πτήσης;

Ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την τιμή στην επιχειρηματική αεροπορία είναι η κλάση του επιχειρηματικού αεροσκάφους και το έτος κυκλοφορίας του. Το κόστος πτήσης με τα πιο πρόσφατα αεροσκάφη με καινοτόμο εξοπλισμό θα είναι ακριβότερο από αυτό με παλαιότερα μοντέλα. Ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας είναι η διαδρομή και η απόστασή της.

Επιπλέον, άλλοι εξίσου σημαντικοί παράγοντες επηρεάζουν το τελικό κόστος:

 • Η τιμή ανά ώρα πτήσης, που συνήθως εξαρτάται από την εποχή;
 • Οι διαδρομές πτήσης - οι διαπολιτισμικές πτήσεις είναι πολύ πιο ακριβές από τις ευρωπαϊκές;
 • Η ανάγκη για επεξεργασία αποψίλωσης του σώματος του αεροσκάφους;
 • Η ενοικίαση του αεροσκάφους στην αεροστάθμη κατά την αναμονή των επιβατών;
 • Χαρακτηριστικά της υπηρεσίας αεροδρομίου. Η VIP εξυπηρέτηση περιλαμβάνει τη συμμετοχή υπαλλήλων που θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στο αεροδρόμιο και θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών πριν από την πτήση. Αυτό είναι πολύ βολικό και μειώνει το χρόνο αναμονής, αλλά αυξάνει επίσης το κόστος της υπηρεσίας;
 • Απαιτήσεις για εξυπηρέτηση εντός του αεροσκάφους. Η παραγγελία πιάτων εστιατορίου, ιδιαίτερα εξωτικών, αυξάνει επίσης το κόστος μιας ενοικιαζόμενης πτήσης.

 

Η τιμή της πτήσης αυξάνεται ανάλογα με τις επιπλέον υπηρεσίες που παραγγέλνονται. Η μεταφορά, η κράτηση διαμονής, η ειδική εσωτερική διακόσμηση απαιτούν τη συμμετοχή επιπλέον πόρων, που επηρεάζει το τελικό κόστος μιας πτήσης με επιχειρηματικό αεροσκάφος. Ωστόσο, όλες οι τιμές καθορίζονται στο συμβόλαιο στο στάδιο της έγκρισης. Μπορείτε να λάβετε τα ακριβή ποσά από τον προσωπικό σας διαχειριστή μετά την επεξεργασία της αίτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό υπολογιστή στον ιστότοπο, αλλά τα δεδομένα του είναι ενδεικτικά.

 

ιδιωτική πτήση με ιδιωτικό τζετ προς την Ευρώπη

 

Προσφορές πακέτων

Αν πετάτε συχνά, γνωρίζετε τον προγραμματισμένο σας προϋπολογισμό για την πτήση και δεν θέλετε να χάσετε χρόνο επιλέγοντας ένα αεροσκάφος, εκμεταλλευτείτε τις συμφέρουσες προσφορές πακέτων μας. Έχουμε ετοιμάσει 4 βέλτιστες επιλογές πτήσεων που περιλαμβάνουν πλήρως έναν πλήρη φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής αεροπλοΐας. Κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο πακέτο βάσει των στόχων και της προγραμματισμένης διαδρομής. Οι αερομεσίτες μας θα σας εξηγήσουν αναλυτικά για κάθε πακέτο και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

 

1) Πακέτο Connect:

 • Η τιμή της πτήσης ξεκινά από 4000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - μέχρι 2 ώρες και 30 λεπτά;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - μέχρι 4 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Embraer Phenom 100, Embraer Phenom 300, Cesna CJ 1, Cesna CJ 2, Cesna CJ 3.

 

Αυτό το πακέτο ανήκει στις οικονομικές επιλογές και είναι ιδανικό για πτήσεις εντός της Ευρώπης. Το πακέτο Connect επιλέγεται συχνά για μικρά ταξίδια μιας ημέρας σε μικρές αποστάσεις. Θα απολαύσετε όλα τα οφέλη της επιχειρηματικής αεροπλοΐας, χωρίς υπερβολικό κόστος.

 

2) Πρεμιέρα πακέτο:

 • Η τιμή της πτήσης ξεκινά από 8000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - μέχρι 3,5-4 ώρες;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - μέχρι 6 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Cesna Citation XLS+, Hawker 750, Hawker 800 XP.

 

Αυτό το πακέτο είναι το πιο ισορροπημένο σε θέματα τιμής και ποιότητας. Το πακέτο Πρεμιέρα είναι ιδανικό για πτήσεις εντός της Ευρώπης, σε μικρές έως μεσαίες αποστάσεις. Οι πελάτες σημειώνουν ότι αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για περιπτώσεις όπου απαιτείται μια ατομική πτήση χωρίς επιπλέον έξοδα.

 

3) Πακέτο Luxe:

 • Η τιμή της πτήσης ξεκινά από 20000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - μέχρι 6 ώρες;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - μέχρι 18 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Legacy 500, Legacy 600, Legacy 650, Challenger 604, Challenger 605, Challenger 650, Gulfstream 200, Gulfstream 280.

 

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει πιο άνετα ιδιωτικά τζετ, τα οποία είναι ιδανικά για μακρινές πτήσεις πάνω σε μεγάλες αποστάσεις. Με το πακέτο Luxe, μπορείτε να ταξιδέψετε χωρίς στάση από την Κύπρο σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης. Επιπλέον, τα επιχειρηματικά τζετ αυτής της κατηγορίας είναι κατάλληλα για διακονικές πτήσεις.

 

4) Πακέτο Ελίτ:

 • Η τιμή της πτήσης ξεκινά από 45000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - μέχρι 14 ώρες;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - μέχρι 15 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Falcon 7X, Gulfstream 550, Gulfstream 650, κ.λπ.

 

Αυτό το πακέτο είναι το πιο πρεστιζάτο και περιλαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και άνεσης. Τα ιδιωτικά τζετ που περιλαμβάνονται στο πακέτο Ελίτ είναι ιδανικά για μακρινές πτήσεις προς άλλες ηπείρους. Θα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη της επιχειρηματικής αεροπλοΐας, χωρίς περιορισμούς.

 

 

 

Η κράτηση ενός ενοικιαζόμενου πτήσης με τα "Ιδιωτικά Τζετ της Κύπρου" σημαίνει μέγιστη άνεση, απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου. Εσείς επιλέγετε πού και πότε να πάτε, εξοικονομείτε χρόνο περιμένοντας για μια πτήση και κάνοντας κράτηση εισιτηρίου. Δεν έχει σημασία πού ταξιδεύετε - στην Ευρώπη ή στις ΚΓΠ, θα λάβετε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για πιλότους και αεροσυνοδούς, τις πιο άνετες συνθήκες στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

 

Η τιμή κράτησης περιλαμβάνει:

 

 • ενοικίαση ιδιωτικού τζετ με πιλότο και πλήρωμα;
 • πληρωμή των θέσεων και τελών αεροδρομίου κατά μήκος ολόκληρης της διαδρομής;
 • τυπικά VIP γεύματα για τους επιβάτες;
 • ενημέρωση του πελάτη ή των εξουσιοδοτημένων από αυτόν προσώπων για την πρόοδο της πτήσης όλο το εικοσιτετράωρο;
 • στάθμευση αυτοκινήτων στα αεροδρόμια;
 • χρήση του VIP τερματικού για αναμονή πτήσης;
 • οποιαδήποτε συμβουλή με τον αερομεσίτη, καθώς και πρόσβαση στην υπηρεσία cocierge;
 • γρήγορες υπηρεσίες τελωνείου και ελέγχου διαβατηρίων.

 

Η τιμή ενοικίασης του αεροσκάφους δεν περιλαμβάνει:

 

 1. επέκταση των ωρών λειτουργίας του αεροδρομίου εφόσον απαιτείται;
 2. κινητό internet στο εσωτερικό του αεροσκάφους;
 3. αποκλειστικά γεύματα που θα παραδώσουμε από τα αγαπημένα σας εστιατόρια και καφέ;
 4. συνοδεία γιατρών κατά τις ιατρικές πτήσεις;
 5. επεξεργασία αντιπάγισης αεροσκάφους.

 

ενοικίαση ιδιωτικού τζετ

 

Κόστος ενοικίασης ανά ώρα πτήσης ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους

Το κόστος ανά ώρα πτήσης ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους:

 

Πολύ Ελαφρά Τζετ

 • Τιμή ανά Ώρα - 2200 - 2500 €
 • Επιβάτες: 2 - 4
 • Εύρος: 700 - 1400 νμ
 • Ταχύτητα: 330 - 371 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 2:45 - 3:15 (ώ:λ)
 • Ύψος καμπίνας: 4.2 - 4.9 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 15.8 - 65.3 πόδια κύβια

 

Ελαφρά Τζετ

 • Τιμή ανά Ώρα - 2500 - 3200 €
 • Επιβάτες: 6 - 7
 • Εύρος: 1100 - 1900 νμ
 • Ταχύτητα: 308 - 492 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 2:45 - 5:30 (ώ:λ)
 • Ύψος καμπίνας: 4.1 - 5.0 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 6.3 - 88.2 πόδια κύβια

 

Πολύ Ελαφρά Τζετ

 • Τιμή ανά Ώρα - 3000 - 3500 €
 • Επιβάτες: 7 - 8
 • Εύρος: 1700 - 1900 (νμ)
 • Ταχύτητα: 383 - 465 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 4:00 - 5:30 (ώ:λ)
 • Ύψος καμπίνας: 4.1 - 5.0 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 50 - 85 πόδια κύβια

 

Μεσαία Τζετ

 • Τιμή ανά Ώρα - 3200 - 4500 €
 • Επιβάτες: 8 - 9
 • Εύρος: 1300 - 3000 νμ
 • Ταχύτητα: 374 - 470 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 2:30 - 8:00 (ώ:λ)
 • Ύψος καμπίνας: 4.8 - 5.9 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 30.7 - 150 πόδια κύβια

 

Πολύ Μεσαία Τζετ

 • Τιμή ανά Ώρα - 4300 - 6500 €
 • Επιβάτες: 8 - 10
 • Εύρος: 2400 - 4000 νμ
 • Ταχύτητα: 375 - 530 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 5:30 - 8:00 ώρες
 • Ύψος καμπίνας: 5.7 - 6.3 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 50 - 155 πόδια κύβια

 

Μεγάλα Τζετ

 • Τιμή ανά Ώρα - 5500 - 8200 €
 • Επιβάτες: 10 - 16
 • Εύρος: 3600 - 6000 νμ
 • Ταχύτητα: 485 - 513 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 3:00 - 13:00 ώρες
 • Ύψος καμπίνας: 5.9 - 6.2 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 115 - 317.8 πόδια κύβια

 

Αεροσκάφη Υπερμακρινών Αποστάσεων

 • Τιμή ανά Ώρα - 8000 - 12500 €
 • Επιβάτες: 12 - 16
 • Εύρος: 2500 - 6700 νμ
 • Ταχύτητα: 368 - 516 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 10:00 - 17:00 ώρες
 • Ύψος καμπίνας: 6.0 - 6.4 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 140 - 325 πόδια κύβια

 

VIP Αεροπλάνα

 • Τιμή ανά Ώρα - 8000 - 15000 €
 • Επιβάτες: 16 - 50
 • Εύρος: 3800 - 6100 νμ
 • Ταχύτητα: 469 - 485 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 2:00 - 16:00 ώρες
 • Ύψος καμπίνας: 6.5 - 7.3 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 127 - 5297 πόδια κύβια

 

Ιδιωτικές Ελικόπτερα

 • Τιμή ανά Ώρα - 1500 - 2800 €
 • Επιβάτες: 3 - 8
 • Εύρος: 200 - 650 νμ
 • Ταχύτητα: 96 - 190 KTAS
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 1:15 - 4:00 ώρες
 • Ύψος καμπίνας: 3.9 - 6.0 πόδια
 • Χωρητικότητα αποσκευών: 0 - 88.3 πόδια κύβια

 

Γνωρίζοντας τον τύπο του επιχειρηματικού αεροσκάφους και τον αριθμό των ωρών στον αέρα, μπορείτε να υπολογίσετε το βασικό κόστος της πτήσης. Ωστόσο, πρέπει ακόμη να προσθέσετε 30% για τα καύσιμα, 20% για το πάρκινγκ, 15% για το έργο του πληρώματος, περίπου 5% για τις υπηρεσίες αεροπλοήσης. Εάν επιθυμείτε να διευκολύνουμε τη διαδικασία υπολογισμού για εσάς, θα αναλάβουμε αυτά τα ασαφή στοιχεία και θα ανακοινώσουμε σε εσάς την τελική τιμή. Και αν χρειαστεί, θα παρέχουμε πλήρεις λεπτομέρειες, κατανεμημένες ανά ειδικές υπηρεσίες.

 

ιδιωτικό στόλο τζετ στην Κύπρο

 

Παραδείγματα ολοκληρωμένων πτήσεων επιχειρηματικής αεροπλοΐας

 

Κατεύθυνση Αεροσκάφος Επιβάτες Τιμή
Λάρνακα — Ρώμη Citation XLS+ 12 20.000 €
Λάρνακα — Γενεύη Phenom 300E 9 31.000 €
Λάρνακα — Ολβία Hawker 750 8 29.000 €
Πάφος — Σαμπερέ Piper M600 5 21.000 €
Πάφος — Μόναχο Global 6000 14 34.000 €
Λάρνακα — Λυών Challenger 350 9 41.000 €
Λάρνακα — Νίκαια Challenger 604 11 39.000 €
Λάρνακα — Αθήνα Pilatus PC12 NGX 8 11.000 €
Πάφος — Τελ Αβίβ Falcon 2000LX 10 23.000 €
Λάρνακα — Καν Citation CJ3+ 7 25.000 €
Λάρνακα — Βρυξέλλες Citation XLS Gen 2 8 35.000 €
Πάφος — Αλμάτι Challenger 605 12 55.000 €
Λάρνακα — Κρακοβία Learjet 60XR 7 34.000 €
Λάρνακα — Λονδίνο Legacy 500 10 40.000 €
Λάρνακα — Παρίσι Citation XLS+ 9 25.000 €
Λάρνακα — Βερολίνο Learjet 75 9 32.000 €
Πάφος — Κοπεγχάγη Challenger 604 11 40.000 €
Λάρνακα — Μαδρίτη Citation CJ4 Gen2 8 41.000 €
Πάφος — Άμστερνταμ Challenger 300 9 45.000 €
Λάρνακα — Ζάλτσμπουργκ Global 6000 14 36.000 €
Λάρνακα — Μάλτα Phenom 300E 9 26.000 €
Λάρνακα — Στοκχόλμη Challenger 604 11 40.000 €
Λάρνακα — Μαλδίβες Legacy 650 13 85.000 €
Πάφος — Σεϋχέλλες Challenger 350 8 85.000 €
Λάρνακα — Πουκέτ Challenger 605 12 94.000 €
Λάρνακα — Ελσίνκι Phenom 300 9 30.000 €
Λάρνακα — Μαδέιρα Gulfstream G-280 10 68.000 €
Πάφος — Μονακό Citation Latitude 9 34.000 €
Λάρνακα — Μπίρμιγχαμ Challenger 350 9 46.000 €
Πάφος — Τούρκου Challenger 604 11 44.000 €

 

 

Μοντέλα αεροσκαφών ασθενοφόρων

Pilatus PC-12. Αυτό το μικρό επιχειρηματικό τζετ είναι ικανό να μεταφέρει έως και 9 επιβάτες στο σαλόνι σε απόσταση έως και 2500 χλμ. Η βελτιωμένη εργονομία του καμπινού το έχει καταστήσει αρκετά δημοφιλές μεταξύ διάφορων μοντέλων ιδιωτικών αεροσκαφών.

Hawker 800xp. Το δίδυμο μηχανικό μικρό αεροσκάφος είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει ένα μικρό αριθμό ατόμων - έως και 8 επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν ταυτόχρονα, ενώ η ακτίνα πτήσης χωρίς στάση είναι εντυπωσιακή - 4700 χλμ.

Challenger 850. Το μοντέλο εμφανίστηκε στην αγορά της Κύπρου σχετικά πρόσφατα - το 2006. Το αεροσκάφος έχει υψηλά δείκτη απόδοσης και βελτιωμένη εργονομία καμπίνας. Αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά μοντέλα, κατάλληλο επίσης για την οργάνωση ιατρικών μεταφορών. Είναι σε θέση να φέρει στο σαλόνι έως και 16 επιβάτες και να καλύψει μια απόσταση 5200 χλμ χωρίς προσγείωση.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των πιθανών αεροσκαφών που διαθέτουμε. Συνολικά, υπάρχουν περίπου 5800 επιχειρηματικά τζετ στη βάση δεδομένων μας - έτσι είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να επιλέξουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

 

υπολογισμός του κόστους ενός πτήσης ιδιωτικού αεροσκάφους προς την Κύπρο

 

Υπάρχει μια ολόκληρη λίστα ασθενειών και καταστάσεων του ασθενούς όταν είναι απαραίτητο να μεταφερθεί ο ασθενής μόνο με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος ασθενοφόρο που είναι ειδικά εξοπλισμένο για κάθε μεμονωμένη περίπτωση. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει κώμα, τραυματισμούς της πλάτης, του λεκάνου και του λαιμού, τραυματική παράλυση, ανεύρυσμα της αορτής, όγκοι του εγκεφάλου, ανεύρυσμα του θωρακικού, εσωτερική αιμορραγία, σηπτικό σοκ, αποστήματα του ήπατος και θεραπεία νεογνών πρόωρα γεννημένων.

 

Σχήμα της δουλειάς μας
01.Αίτηση για ιδιωτική πτήση
02.Επιλογή αεροσκάφους,

συμφωνία για επιπλέον υπηρεσίες
και λεπτομέρειες

03.Σύναψη του
συμβολαίου

και πληρωμή

04. Θα σας παρέχουμε πληροφορίες
σχετικά με την πτήση,

το πλήρωμα και
όλες τις λεπτομέρειες

05.Αναχώρηση από
το VIP τερματικό

του αεροδρομίου
στον καθορισμένο χρόνο

 

Χρησιμοποιούμενος Ιατρικός Εξοπλισμός

Η καμπίνα ενός αεροσκάφους που προορίζεται για ιατρική πτήση διαθέτει τον εξοπλισμό που ο ασθενής χρειάζεται για να εξασφαλίσει μια άνετη και ασφαλή πτήση, εγκατεστημένος με τη σύσταση του επικουρούντος ιατρού. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια ζωής-λιμένας - ένα ειδικά εξοπλισμένο μέρος για τη μεταφορά ενός ασθενούς που κείτεται, εξοπλισμένο με εξοπλισμό αναζωογόνησης ή συσκευές υποστήριξης ζωής.

Κατά τη μεταφορά στην πτήση, ο επιβάτης συνοδεύεται πλήρως από ιατρικό προσωπικό: το προσωπικό του ασθενοφόρου παίρνει τον πελάτη από το σπίτι ή το κλινικό κέντρο και τον συνοδεύει στην επιβίβαση. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο έτσι ώστε η μεταφορά να γίνεται όσο πιο ήπια και ομαλά είναι δυνατόν.

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πτήσης, ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό βρίσκεται επίσης πάντα στο αεροσκάφος δίπλα στον επιβάτη, έτοιμο να παράσχει πλήρη και έγκαιρη βοήθεια. Όλες οι απαιτήσεις και οι ατομικές ανάγκες του επιβάτη ικανοποιούνται στην καμπίνα: η θερμοκρασία του αέρα, η υγρασία, η πίεση, η τοποθέτηση των επίπλων και η παραγγελία ειδικών γευμάτων, παρέχεται εξοπλισμός εντατικής θεραπείας. Είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθεί ό,τι χρειάζεστε σε μια κανονική πτήση με ένα μεγάλο αριθμό ατόμων στο σαλόνι.

 

επιχειρηματική αεροπλοΐα και ιδιωτικά τζετ στην Κύπρο

 

Όταν εμπιστεύεστε μια ιατρική πτήση στα Cyprus Private Jets, έχετε το μέγιστο πακέτο υπηρεσιών για τη μεταφορά επιβατών με αεροπλάνο στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα:

 1. Γρήγορη και σαφής οργάνωση. Εργαζόμαστε 24/7 για να εκκινήσουμε μια ιατρική πτήση.
 2. Πλήρης πληροφόρηση και νομική υποστήριξη της μεταφοράς.
 3. Το ιατρικό προσωπικό στο αεροσκάφος είναι συντονισμένο με τον επικουρούντα ιατρό του επιβάτη.
 4. Πρόσβαση ασθενοφόρου στο ράμπα του αεροσκάφους για αναχώρηση και άφιξη.
 5. Ο ιατρός μας θα σας προτείνει τον τύπο αεροπλάνου βασισμένο στην κατάσταση του ασθενούς: τη διάγνωσή του και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πτήση.
 6. Η μεταφορά οργανώνεται με πλήρη συμμόρφωση προς τα διεθνή πρότυπα.
 7. Μεταφορά σε οποιαδήποτε πόλη του κόσμου.

Το κόστος ιατρικής εκκένωσης από την Ευρώπη προς την Κύπρο ξεκινά από 15 χιλιάδες ευρώ ανά επιβάτη, μερική αποζημίωση των εξόδων από την ασφαλιστική εταιρεία του επιβάτη είναι δυνατή.

Χάρη στην εμπειρία εργασίας στον τομέα του αερο-ασθενοφόρου, τα Cyprus Private Jets έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων άνετων επιχειρηματικών αεροσκαφών που είναι προετοιμασμένα για την προσεκτική μεταφορά ενός σοβαρά ασθενούς υπό την επίβλεψη ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.

 

κατάλογος ιδιωτικών τζετ βάσει στο αεροδρόμιο Λάρνακα στην Κύπρο

 

Ευνοϊκές συνθήκες για πτήσεις προς κλινικές στην Ευρώπη και την Κύπρο

Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για τη μεταφορά ασθενών για ιατρικούς λόγους.

Μετά την παραλαβή της αίτησής σας, θα επιλέξουμε αρκετές κατάλληλες επιλογές, θα υπολογίσουμε τον όγκο και το κόστος της ιατρικής υποστήριξης, θα συλλέξουμε και θα προετοιμάσουμε την απαραίτητη λίστα εξοπλισμού και ειδικών εργαλείων. Όλοι οι υπολογισμοί, οι φωτογραφίες και οι συνθήκες κράτησης ενός ιδιωτικού αεροσκάφους θα σας παρασχεθούν για έγκριση.

Είναι επίσης δυνατή η ενοικίαση ενός ιατρικού αεροσκάφους στην εταιρεία μας άμεσα: έχουμε εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών για 3-5 ώρες από τη στιγμή της αίτησης.

Δεν θα ξεχάσουμε την εδάφιο υποστήριξη: ολόκληρη η διαδικασία παράδοσης ενός ασθενούς από το αφετηρία της διαδρομής στην αποδεκτή κλινική θα είναι υπό τον έλεγχό μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροσκοπικών λεπτομερειών και αποκλίσεων.

Συνδυάζοντας την εμπειρία και τις υψηλότερες προδιαγραφές των πιλότων, των διευθυντών και των ιατρών, εγγυόμαστε την ασφάλεια και την άνεση μιας ιατρικής πτήσης σε οποιαδήποτε κατάσταση ασθενούς.

 

ιδιωτικά τζετ που βασίζονται στο αεροδρόμιο Λάρνακα στην Κύπρο

 

Εκκένωση με ελικόπτερο

Η εκκένωση σοβαρά ασθενών με ελικόπτερο είναι βολική επειδή τα τέτοια αεροσκάφη μπορούν να προσγειωθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο, συμπεριλαμβανομένων και των οροφών μεγάλων ιατρικών κέντρων. Οι υπηρεσίες μεταφοράς με ελικόπτερο στον αερο-ασθενοφόρο είναι ζητούμενες σε περιπτώσεις όπου η μεταφορά ενός ασθενούς με οδικό τρόπο μπορεί να διαρκέσει πολύ, κάτι που είναι επικίνδυνο.

Σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, τα ελικόπτερα χρησιμοποιούνται αν χρειάζεται να παραδοθεί άμεσα ένας ασθενής με εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, σοβαρά τραύματα και εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο. Η μετακίνηση από τον αέρα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, δηλαδή υπάρχει πραγματική πιθανότητα να σωθεί η ζωή ενός ατόμου.

Τα ελικόπτερα των Cyprus Private Jets για τη μεταφορά ενός ασθενούς που κάθεται παραγγέλνονται όταν είναι απαραίτητο να φτάσουν σε ένα μέρος όπου είναι αδύνατον για το αεροπλάνο να προσγειωθεί.

 

ελικόπτερος ιατρική εκκένωση

 

Περιπτώσεις ιατρικών πτήσεων με τα Cyprus Private Jets:

 

Χειρουργική καρδιάς

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ένας ηλικιωμένος ζευγάρι απευθύνθηκε στα Cyprus Private Jets με αίτηση για άμεση αποστολή πτήσης προς τη Γερμανία. Ο πελάτης χρειαζόταν άμεση καρδιακή χειρουργική επέμβαση. Οι ειδικοί μας οργάνωσαν την πτήση μέσα σε ένα μόλις 24ωρο και βοήθησαν στην άμεση απόκτηση άδειας αναχώρησης για ιατρικούς λόγους. "Ο εναέριος κυκλοφοριακός χώρος με τη Γερμανία ήταν κλειστός κατά τη διάρκεια της οργάνωσης της πτήσης", λέει ο μεσίτης, "επομένως σε αυτήν την περίπτωση χρειάστηκε να λάβουμε άδεια πτήσης, παρέχοντας τα απαραίτητα έγγραφα γι' αυτό, τα οποία μέρος αυτών εκδόθηκαν από εμάς, και μέρος ζητήθηκε από τους επιβάτες. Επιπλέον, η Γερμανία ήταν σε καραντίνα, το οποίο λάβαμε επίσης υπόψη. Ο πελάτης αναρώθηκε, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, οργανώσαμε μια επιστροφική πτήση για την οικογένεια με ένα άλλο αεροπλάνο."

 

Μεταφορά θετικών στον κορωνοϊό επιβατών στην πατρίδα τους

Το καλοκαίρι του 2021, ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο επικοινώνησε μαζί μας με αίτημα να βοηθήσουμε στη μεταφορά των πελατών του από την Ελλάδα που βρέθηκαν σε μια δύσκολη κατάσταση. Μια μητέρα και μια ενήλικη κόρη έφτασαν διακοπές στην Ελλάδα με ένα κανονικό αεροπλάνο και ξαφνικά έλαβαν θετικό αποτέλεσμα για τον κορωνοϊό. Το ξενοδοχείο έβαλε τις γυναίκες σε καραντίνα για 10-14 ημέρες και πήρε τα έγγραφά τους. Είναι δυνατόν να πάρεις τον ασθενή στην πατρίδα του μόνο με ιατρική πτήση με τις αντίστοιχες άδειες από την Ελλάδα. Ξεκινώντας την αναζήτηση για ένα κατάλληλο αερο-ασθενοφόρο αεροπλάνο, αντιμετωπίσαμε το γεγονός ότι οι περισσότεροι φορείς ήταν έτοιμοι να μεταφέρουν ασθενείς μόνο ξεχωριστά, κάτι που διπλασίαζε το κόστος της πτήσης για αυτούς. Χρησιμοποιώντας όλες τις συνδέσεις μας, βρήκαμε μια εταιρεία που συμφώνησε να μην χωρίσει μητέρα και κόρη για τη μεταφορά στην πατρίδα τους. Η επιχείρηση μεταφοράς δυσκολεύτηκε από το γεγονός ότι τα ασθενή δεν επιτράπηκε να βγουν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ήταν απαραίτητο να λάβουμε άδεια από ένα τοπικό κέντρο λειτουργίας που ονομάζεται Πολιτική Προστασία. Στη συνέχεια, το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ελλάδας, με βάση αυτήν την άδεια, έπρεπε να στείλει επιστολή στο ξενοδοχείο και στο αεροδρόμιο και να δώσει άδεια για τη μεταφορά των ασθενών.

Μετά τη λήψη των απαραίτητων αδειών, οι πελάτες μεταφέρθηκαν στο Αεροδρόμιο της Αθήνας με ασθενοφόρο απευθείας στην πύλη του αεροσκάφους. Το ιατρικό αεροπλάνο ήταν εξοπλισμένο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και είχε μεταβληθεί η διάταξη ώστε οι επιβάτες να μπορούν να πετάξουν ανάγοντας. Επίσης βρέθηκε γιατρός για να συνοδεύσει τη μητέρα και την κόρη. Στην Κύπρο, οι πελάτες συναντήθηκαν από ασθενοφόρο και πήγαν στο σπίτι τους για αυτοαπομόνωση.

Λόγω του υψηλού ρυθμού διάδοσης του COVID-19, οι εκπρόσωποι της ιατρικής αεροπορίας εργάζονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πολλά αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με ειδικές αυτόνομες συσκευές απομόνωσης που ονομάζονται EPI Shuttle, οι οποίες τους επιτρέπουν να μεταφέρουν μολυσμένους ασθενείς χωρίς κίνδυνο για τους συνοδούς τους και την ιατρική ομάδα.

 

όροι πληρωμής για ενοικίαση ιδιωτικού τζετ

 

Όροι πληρωμής και επιστροφής εάν απαιτηθεί

Μπορείτε να πληρώσετε για ένα ιδιωτικό ταξίδι χρησιμοποιώντας τιμολόγιο, τραπεζική μεταφορά ή κάρτα. Προσπαθούμε να είμαστε τόσο ευέλικτοι όσο το δυνατόν και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαμε να δεχθούμε πληρωμή μετρητοίς ή με κρυπτονομίσματα. Η εταιρεία εγγυάται τη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη και είναι πάντα έτοιμη να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για τις υπηρεσίες. Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο εγγράφων για τη λογιστική καταγραφή. Παρέχουμε υπηρεσίες τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε νομικά πρόσωπα.

Οι προϋποθέσεις για την επιστροφή πληρωμής σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης ή σε περιστατικά ανωτέρας βίας περιγράφονται στο συμβόλαιο και διαπραγματεύονται ατομικά. Σε μεγάλο βαθμό, εξαρτώνται από το επιλεγμένο επιχειρηματικό τζετ εφόσον οι εκμεταλλευτές και οι ιδιοκτήτες των αεροσκαφών θέτουν ατομικές προϋποθέσεις για την ακύρωση πτήσεων. Εάν πρόκειται για λάθος μας, τότε η Cyprus Private Jets θα επιστρέψει πλήρως τα κεφάλαια. Εάν ο επιβάτης αρνηθεί να πετάξει, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι το πρόστιμο είναι ελάχιστο για εσάς.

 

μέθοδοι πληρωμής στην επιχειρηματική αεροπλοΐα

 

Ομάδα εργαζομένων της Cyprus Private Jets

Η υψηλή εμπειρογνωμοσύνη της Cyprus Private Jets ανάμεσα σε παρόμοιους αερομεσίτες στην Ευρώπη οφείλεται κυρίως στον επαγγελματισμό των εργαζομένων μας. Κάθε μέλος της στενής ομάδας μας έχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και εκτεταμένη εμπειρία στην επιχειρηματική αεροπλοΐα. Διαθέτουμε μοναδικές επαφές με εκμεταλλευτές και ιδιοκτήτες αεροσκαφών που βρίσκονται στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου. Λόγω αυτού, οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές συνθήκες κράτησης για επιχειρηματικά τζετ και τη δυνατότητα επείγουσας αναχώρησης την ημέρα του αιτήματος.

 

Ρομάν Σοκόλοβ
Αερομεσίτης
 
επιπρόσθετος αριθμός 01 roman@private-jets.cy Κλήση
Έμιλυ Γιάνζεν
Αερομεσίτης
   
επιπρόσθετος αριθμός 02 emily@private-jets.cy Κλήση
Άννα Σκρίπκο
Αερομεσίτης
επιπρόσθετος αριθμός 04 anna@private-jets.cy Κλήση
Λιάμ Γουέμπερ
Αερομεσίτης
επιπρόσθετος αριθμός 05 liam@private-jets.cy Κλήση
Ράιαν Τόμας
Αερομεσίτης
επιπρόσθετος αριθμός 06 ryan@private-jets.cy Κλήση
Νατάλια Σεμένοβα
Αερομεσίτης
επιπρόσθετος αριθμός 07 natalia@private-jets.cy Κλήση
Ευγένιος Μπέρζινς
Αερομεσίτης
επιπρόσθετος αριθμός 08 evgeny@private-jets.cy Κλήση

 

Εκτός από την εμπειρία στην αεροπλοΐα, κατά την επιλογή των εργαζομένων, δίνουμε προσοχή στο εύρος των απόψεων και στον τρόπο σκέψης των υποψηφίων. Γι' αυτό οι εργαζόμενοί μας είναι πραγματικοί συνδαιτυμόνες που ενδιαφέρονται για τον VIP τουρισμό, τον αθλητισμό, την τεχνολογία και την καινοτομία. Η Cyprus Private Jets απασχολεί ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ενεργή ανάπτυξη στην επιχειρηματική αεροπλοΐα και τις σχετικές βιομηχανίες. Είμαστε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες και μια ευέλικτη προσέγγιση για την επίλυση καθηκόντων. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μιλούν τις κορυφαίες ευρωπαϊκές γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά και Ελληνικά). Οι συμβάσεις και τα πρόσθετα έγγραφα παρέχονται στα Αγγλικά. Η επιτυχής λειτουργία της εταιρείας επιβεβαιώνεται από επίσημες πιστοποιήσεις και βραβεία, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην παρουσίαση στην ιστοσελίδα. Πάντα μας ενδιαφέρει η άνεση των πελατών μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουν την πιο ευχάριστη εμπειρία πτήσης.

 

Διοίκηση Εταιρείας

Η εταιρεία μας είναι πάντα ανοικτή για εποικοδομητική επικοινωνία και διάλογο. Μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας, να εκφράσετε ευχές και να αξιολογήσετε το έργο των εργαζομένων μας γράφοντας απευθείας στους υπεύθυνους τμημάτων:

 

Vanessa Walsh

Vanessa Walsh - Επικεφαλής του γραφείου στη Λεμεσό (email: vanessa.walsh@private-jets.cy).

 

 

Simon Allen

Simon Allen - Επικεφαλής του γραφείου στη Λάρνακα (email: simon.allen@private-jets.cy).

 

 

Nicolas Andreou

Nicolas Andreou - Επικεφαλής του γραφείου στην Πάφο (email: nicolas.andreou@private-jets.cy).

 

 

Edgars Ozols

Edgars Ozols - Επικεφαλής του γραφείου στη Ρίγα (email: edgars.ozols@private-jets.cy).

 

 

Sharon Wiggins

Sharon Wiggins - Επικεφαλής του γραφείου στο Αμβούργο (email: sharon.wiggins@private-jets.cy).

 

 

Catherine Chapman

Catherine Chapman - Εκτελεστική Διευθύντρια (email: catherine.chapman@private-jets.cy).

 

 

Richard Blake

Richard Blake - Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος (email: richard.blake@private-jets.cy).

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοίκηση της εταιρείας ή να στείλετε αίτημα για πτήση μέσω της online φόρμας στον ιστότοπο:

 

 

 

Γραφεία της εταιρείας στην Κύπρο

Η Cyprus Private Jets εκπροσωπείται από τρία λειτουργικά γραφεία - στη Λεμεσό, τη Πάφο και τη Λάρνακα. Επιπλέον, έχουμε δύο διεθνή γραφεία στη Ρίγα και το Αμβούργο. Σας ζητάμε να συντονίσετε εκ των προτέρων την ώρα της επίσκεψης ώστε να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση διαβατηρίου. Αν προγραμματίζετε να έρθετε με αυτοκίνητο, παρακαλούμε ενημερώστε μας για τον αριθμό του αυτοκινήτου σας και θα κρατήσουμε για εσάς θέση στο υπόγειο πάρκινγκ.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν περιοριζόμαστε στα γραφεία μας. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι μια ευέλικτη και ατομική προσέγγιση προς κάθε πελάτη. Γι' αυτό, είμαστε πάντα έτοιμοι να συναντηθούμε σε ένα μέρος βολικό για εσάς ή να οργανώσουμε μια πτήση απομακρυσμένα.

 

Φωτογραφία του γραφείου της Cyprus Private Jets στη Λεμεσό

 

Γραφείο της εταιρείας στη Λεμεσό

 

Διεύθυνση: Porto Bello Business, Σιάφη 1, Λεμεσός, 3041, Κυπρος

Διεύθυνση email: limassol@private-jets.cy

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 6:30 έως τις 00:00.

Είμαστε διαθέσιμοι 24/7.

Οδηγίες προς το γραφείο:

 

 

Φωτογραφία του γραφείου της Cyprus Private Jets στην Πάφο

 

Γραφείο της εταιρείας στην Πάφο

 

Διεύθυνση: Διεθνής Αερολιμένας Πάφου, Πάφος, Κύπρος

Διεύθυνση email: pafos@private-jets.cy

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 7:00 έως τις 23:30.

Είμαστε διαθέσιμοι 24/7.

Οδηγίες προς το γραφείο:

 

 

Φωτογραφία του γραφείου της Cyprus Private Jets στη Λάρνακα

 

Γραφείο της εταιρείας στη Λάρνακα

 

Διεύθυνση: Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας, Λάρνακα, Κύπρος

Διεύθυνση email: larnaca@private-jets.cy

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 7:30 έως τις 23:00.

Είμαστε διαθέσιμοι 24/7.

Οδηγίες προς το γραφείο: