whatsapp
Γραφείο στην Κύπρο:
+357 9 634-65-95
E-mail:
+357 96346595 (WhatsApp,Viber)
Καλέστε με πίσω
Δώστε μας τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα σας καλέσουμε πίσω
Δευτ-Κυρ: 6.00 - 02.00
Ιδιωτικές πτήσεις από
Λάρνακα, Πάφος,
Λευκωσία και Λεμεσό.
χάρτης των χωρών πτήσης
24/7
πάντα σε επαφή, εργαζόμαστε επτά ημέρες την εβδομάδα
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
μοναδικός στόλος ιδιωτικών τζετ στην Ευρώπη
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
έμπειρη ομάδα ειδικών στην αεροπορία
ΑΝΕΤΟΣ
θα λάβουμε υπόψη όλες τις επιθυμίες σας για την πτήση
ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
εγγυάται την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο

Θα οργανώσουμε μια πτήση σε ιδιωτικό αεροσκάφος της Boeing

Boeing Business Jet (BBJ)

Boeing Business Jet (BBJ)

Ο αερομεταφορέας ιδιωτικών αεροσκαφών της Κύπρου παρέχει υπηρεσίες για την οργάνωση πτήσεων στο Boeing Business Jet (BBJ). Η βάση δεδομένων μας περιλα..
850 11519 54
Boeing Business Jet 2

Boeing Business Jet 2

Ο αερομεταφορέας ιδιωτικών αεροσκαφών της Κύπρου παρέχει υπηρεσίες για την οργάνωση πτήσεων στο Boeing Business Jet 2. Η βάση δεδομένων μας περιλαμβάν..
900 10334 50
Boeing Business Jet 3

Boeing Business Jet 3

Ο αερομεταφορέας ιδιωτικών αεροσκαφών της Κύπρου παρέχει υπηρεσίες για την οργάνωση πτήσεων στο Boeing Business Jet 3. Η βάση δεδομένων μας περιλαμβάν..
842 12066 50
Boeing Business Jet 787

Boeing Business Jet 787

Ο αερομεταφορέας ιδιωτικών αεροσκαφών της Κύπρου παρέχει υπηρεσίες για την οργάνωση πτήσεων στο Boeing Business Jet 787. Η βάση δεδομένων μας περιλαμβ..
917 18418 100
Εμφανίζονται 1 έως 4 από 4 (1 σελίδα συνολικά)

Η εταιρεία Cyprus Private Jets παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών επιχειρηματικής αεροπλοΐας. Διοργανώνουμε ιδιωτικές πτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Περισσότερα από 1,900 μοντέλα αεροσκαφών Boeing είναι διαθέσιμα για τους πελάτες της εταιρείας, καθώς και περίπου 4800 μοντέλα από άλλους κατασκευαστές επιχειρηματικών αεροσκαφών. Οι τοπικές πτήσεις προς την Ευρώπη και τις χώρες της Κοινοποίησης Ανεξάρτητων Κρατών είναι προτεραιότητά μας. Χάρη στην ανεπτυγμένη υποδομή και τις συσσωρευμένες επαγγελματικές συνδέσεις, μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ευνοϊκές τιμές και τους όρους κράτησης σε αυτές τις περιοχές.

Οι αερομεταφορείς θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς βασισμένοι στις προτιμήσεις σας και τη διαδρομή της πτήσης. Μπορείτε να μάθετε το κόστος ενοικίασης ενός Boeing συμπληρώνοντας τη φόρμα του online αριθμομηχανή στην ιστοσελίδα, καλώντας στους παραπάνω αριθμούς τηλεφώνου ή μέσω email στο rent@private-jets.cy. Επίσης, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το επίσημο γραφείο εκπροσώπησής μας στην Κύπρο, στην πόλη της Λεμεσού. Είναι δυνατές επείγουσες αναχωρήσεις από τα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.

ΑΊΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΛΗΣΗΣ!

Θα υπολογίσουμε γρήγορα το κόστος μιας ιδιωτικής πτήσης

 

 

Χαρακτηριστικά των αεροσκαφών της Boeing

Η εταιρεία Boeing είναι ένας κορυφαίος αμερικανικός κατασκευαστής αεροσκαφών. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1917, η εταιρεία παράγει μοντέλα αεροσκαφών για πολιτική και στρατιωτική χρήση. Η Boeing είναι η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της αεροπορικής βιομηχανίας, ασχολείται με την ανάπτυξη και την εφαρμογή καινοτόμων υλικών και τεχνολογιών για την κατασκευή αεροσκαφών.

 

Ιδιωτικά Τζετ στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας

 

Δημοφιλή μοντέλα στην επιχειρηματική αεροπορία

Θα εξετάσουμε τα 3 πιο δημοφιλή μοντέλα που χρησιμοποιούνται τόσο για τοπικές πτήσεις στην Ευρώπη όσο και για διακινητικές πτήσεις προς την Αμερική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

 

Boeing Business Jet (BBJ)

Αυτό το επιχειρηματικό τζετ ήταν το πρώτο επιχειρηματικό αεροσκάφος που δημιούργησαν οι μηχανικοί της Boeing πριν από περισσότερο από 20 χρόνια. Μέχρι σήμερα, αυτό το μοντέλο θεωρείται η πιο δημοφιλής επιλογή για επιχειρηματικές πτήσεις. Ο λόγος είναι η μεγάλη εμβέλεια - το BBJ μπορεί να καλύψει απόσταση 12900 χλμ, η οποία είναι ο καλύτερος δείκτης μεταξύ των μοντέλων αυτής της κατηγορίας. Αυτό το αεροσκάφος διακρίνεται επίσης από μια μεγάλη χωρητικότητα καμπίνας - έως και 50 άτομα μπορούν να βρίσκονται στο σκάφος ταυτόχρονα. Η ευρύχωρη και άνετη σαλόνι μπορεί να εξοπλιστεί με εργαστήρια ή περιοχές για άνετη ανάπαυση.

Η ολόκληρη ηλεκτρονική εξοπλισμός του αεροσκάφους πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις για αξιοπιστία και ασφάλεια πτήσης.

 

Boeing Business Jet 3

Το μοντέλο ενσωματώνει την ιδανική άνεση και ευκολία για τους επιβάτες της κλάσης VIP. Η καμπίνα είναι διακοσμημένη με τα πιο μοντέρνα και εργονομικά υλικά, υπάρχει πρόσβαση σε διάφορα πολυμέσα στο σκάφος και όλες οι δυνατότητες για εργασία (επικοινωνία, γραφικό υλικό γραφείου). Το BBJ 3 κατέχει δικαιωματικά τη θέση του πιο άνετου σκάφους για επιχειρηματικές πτήσεις στην κατηγορία του. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του τζετ είναι ένας διευρυμένος χώρος φορτίου, σχεδόν 2 φορές η χωρητικότητα του προηγούμενου μοντέλου.

Η χωρητικότητα του Boeing Business Jet 3 είναι από 18 έως 50 επιβάτες, οι επιλογές διάταξης της καμπίνας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Η εμβέλεια πτήσης είναι έως 12.000 χλμ, η απόσταση πτήσης είναι 10.300 χλμ, η ταχύτητα είναι έως 850 χλμ/ώρα.

 

Boeing Business Jet 787

Παρά το γεγονός ότι ο κατασκευαστής προωθεί αυτό το επιχειρηματικό τζετ ως αεροσκάφος με εσωτερικό χώρο "μειωμένης κομψότητας", έχει αποκτήσει τον τίτλο ενός "ονειρικού αεροσκάφους". Ονομάζεται έτσι λόγω του τεράστιου, ευρύχωρου εσωτερικού με πολλές υπέροχες λεπτομέρειες διακόσμησης, γεμάτο αέρα και φωτός. Η περιοχή της καμπίνας είναι 230 τ.μ: αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε διάφορες διατάξεις επίπλων σε αυτήν, προσφέροντας στους επιβάτες μέγιστη άνεση κατά την πτήση.

Τα χαρακτηριστικά απόδοσης του μοντέλου είναι επίσης εξαιρετικά: το BBJ 787 έχει μια ρεκόρ μη-διακοπτό πτήσης με εμβέλεια 18.400 χλμ, το αεροσκάφος μπορεί να πετάξει έως και 17,5 ώρες στον αέρα. Ο βέλτιστος αριθμός επιβατών στο σκάφος είναι 50, ο μέγιστος είναι 100.

 

ενοικίαση ιδιωτικού αεροσκάφους

 

Τιμές ιδιωτικών πτήσεων

Ο αεροπορικός μεσίτης "Cyprus Private Jets" παρέχει υπηρεσίες επιχειρηματικής αεροπλοΐας στην Κύπρο. Ειδικευόμαστε σε ιδιωτικές πτήσεις προς την Ευρώπη και τις χώρες της Κοινοποίησης Ανεξάρτητων Κρατών. Για 14 χρόνια επιτυχούς εργασίας, η εταιρεία κατάφερε να συσσωρεύσει εκτεταμένη εμπειρία και δυνατότητες για την εκτέλεση αεροπορικών αποστολών οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Περισσότερα από 7,900 επιχειρηματικά αεροσκάφη διατίθενται στους πελάτες: μακρινά, τετράκινητα, ελαφρά και μεγάλα αεροπλάνα. Οι ειδικοί της εταιρείας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ιδιωτικό αεροσκάφος για εσάς, βασισμένο στη διαδρομή της πτήσης, τον προϋπολογισμό και τις επιθυμίες του πελάτη. Θα σας προσφέρουμε από 3 έως 7 βέλτιστες επιλογές και θα σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά του καθενός από αυτά. Αν δεν σας αρέσει καμία από τις προσφορές, θα διορθώσουμε τα αρχικά δεδομένα και θα συνεχίσουμε την αναζήτηση της καλύτερης επιλογής για εσάς. Η εταιρεία "Cyprus Private Jets" εργάζεται με τη δική της μοναδική βάση ιδιωτικών αεροσκαφών, η οποία δεν έχει αντίστοιχα. Συνδυάζει 3 ευρωπαϊκούς και 1 κυπριακό κατάλογο, οι οποίοι συμπληρώνονται από τις δικές μας καλά καθιερωμένες επαφές με τους φορείς λειτουργίας και τους ιδιοκτήτες επιχειρηματικών αεροσκαφών. Επιπλέον, η βάση δεδομένων μας περιλαμβάνει πτήσεις άδειων ποδιών (Empty Legs) και κοινού μεταφορικού αεροσκάφους (Jet Sharing), που σας επιτρέπει να βρείτε διάφορες επιλογές πτήσης βάσει του προϋπολογισμού και των προτιμήσεών σας. Εργαζόμαστε σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα επιχειρηματικής αεροπλοΐας και εγγυόμαστε ατομική προσέγγιση.

 

Τιμές ενοικίασης ιδιωτικών αεροσκαφών

 

Αν θέλετε να μάθετε το κόστος μιας ιδιωτικής πτήσης με ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο, μπορείτε να στείλετε μια αίτηση στο booking@private-jets.cy ή να καλέσετε στο +35796346595. Επίσης, είναι διαθέσιμοι οι μηνύτες WhatsApp και Telegram. Ο χειριστής θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν. Όλοι οι υπολογισμοί και οι συμβουλές παρέχονται δωρεάν και δεν σας υποχρεώνουν σε τίποτα. Αν θέλετε να μάθετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε να αναφέρετε τη διαδρομή πτήσης (αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης), τις ημερομηνίες, τον αριθμό των επιβατών και τις επιθυμίες για το αεροσκάφος. Μπορείτε επίσης να μάθετε την περίπου τιμή online, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό υπολογιστή απευθείας στον ιστότοπο:

Υπολογιστής κόστους πτήσης

Από πού
Προς πού
Αριθμός επιβατών
Ημερομηνία αναχώρησης
Ημερομηνία επιστροφής
Σχόλιο
Το όνομά σας
Το τηλέφωνό σας
Email

 

Το ακριβές κόστος του αεροσκάφους μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά τη διευκρίνιση όλων των επιθυμιών του πελάτη, την επιλογή του αεροσκάφους και τη συμφωνία σε όλες τις λεπτομέρειες της πτήσης. Θα υπολογίσουμε το κόστος της πτήσης δωρεάν και θα σας προσφέρουμε αρκετές επιλογές, λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό που καθορίσατε. Κατά μέσο όρο, ο υπολογισμός και η αναζήτηση κατάλληλου αεροσκάφους διαρκούν από 30 έως 70 λεπτά. Ωστόσο, σε επείγουσες περιπτώσεις, είναι δυνατή η πραγματοποίηση επείγοντων online πληρωμών σε 15-20 λεπτά. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

 

Τιμές για διεθνείς ιδιωτικές πτήσεις

 

 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) ~ 19.400 έως 43.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βελιγράδι (Σερβία) ~ 13.900 έως 32.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σόφια (Βουλγαρία) ~ 11.400 έως 33.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τίρανα (Αλβανία) ~ 12.700 έως 30.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ζάγκρεμπ (Κροατία) ~ 16.300 έως 37.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κοπεγχάγη (Δανία) ~ 22.700 έως 50.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κρακοβία (Πολωνία) ~ 17.100 έως 39.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρότερνταμ (Ολλανδία) ~ 24.100 έως 52.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βίλνιους (Λιθουανία) ~ 9.000 έως 42.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντόρτμουντ (Γερμανία) ~ 22.500 έως 49.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκέτεμποργκ (Σουηδία) ~ 24.000 έως 52.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αντβέρπ (Βέλγιο) ~ 23.800 έως 52.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σκόπια (ΠΓΔΜ) ~ 11.900 έως 35.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρέυκιαβικ (Ισλανδία) ~ 37.600 έως 80.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντουμπρόβνικ (Κροατία) ~ 13.900 έως 32.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ίνσμπρουκ (Αυστρία) ~ 19.100 έως 43.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ίμπιζα (Ισπανία) ~ 23.300 έως 51.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βαρκελώνη (Ισπανία) ~ 23.000 έως 31.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μάλαγα (Ισπανία) ~ 27.100 έως 59.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαδρίτη (Ισπανία) ~ 26.300 έως 57.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ζαράγοζα (Ισπανία) ~ 24.800 έως 54.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σεβίλλη (Ισπανία) ~ 27.900 έως 60.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία) ~ 22.500 έως 49.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τενερίφη (Ισπανία) ~ 36.600 έως 78.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Νίκαια (Γαλλία) ~ 28.900 έως 65.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μασσαλία (Γαλλία) ~ 21.300 έως 47.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Παρίσι (Γαλλία) ~ 24.000 έως 52.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λυών (Γαλλία) ~ 21.800 έως 48.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκρενόμπλ (Γαλλία) ~ 21.600 έως 48.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Καν (Γαλλία) ~ 20.300 έως 45.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σαμπερί (Γαλλία) ~ 21.400 έως 47.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σιόν (Ελβετία) ~ 20.800 έως 46.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σαιν-Τροπέ (Γαλλία) ~ 20.600 έως 46.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μονακό (Μονακό) ~ 28.900 έως 65.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρώμη (Ιταλία) ~ 16.800 έως 38.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μιλάνο (Ιταλία) ~ 19.900 έως 44.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ολμπία (Ιταλία) ~ 18.400 έως 41.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τορίνο (Ιταλία) ~ 20.300 έως 45.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Νάπολη (Ιταλία) ~ 15.600 έως 36.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βενετία (Ιταλία) ~ 20.000 έως 33.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Φλωρεντία (Ιταλία) ~ 18.100 έως 41.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μόναχο (Γερμανία) ~ 19.400 έως 43.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βερολίνο (Γερμανία) ~ 20.600 έως 46.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κολωνία (Γερμανία) ~ 22.500 έως 49.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αμβούργο (Γερμανία) ~ 22.600 έως 50.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Φρανκφούρτη (Γερμανία) ~ 21.200 έως 45.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λειψία (Γερμανία) ~ 20.300 έως 45.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντίσελντορφ (Γερμανία) ~ 22.800 έως 50.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Στουτγκάρδη (Γερμανία) ~ 20.700 έως 46.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαλέ (Μαλδίβες) ~ 41.400 έως 86.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σεϋχέλλες (Νήσοι Σεϋχέλλες) ~ 37.900 έως 81.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπαχάμες (Νησιά Μπαχάμες) ~ 78.000 έως 159.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντενπασάρ (Μπαλί) ~ 75.100 έως 153.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκόα (Ινδία) ~ 35.000 έως 75.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ελσίνκι (Φινλανδία) ~ 23.300 έως 51.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Εσπόο (Φινλανδία) ~ 22.500 έως 50.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τάμπερε (Φινλανδία) ~ 24.400 έως 53.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) ~ 25.900 έως 56.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο) ~ 27.000 έως 58.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκλάσκο (Σκωτία) ~ 29.100 έως 63.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντουμπλίν (Ιρλανδία) ~ 29.200 έως 63.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γενεύη (Ελβετία) ~ 19.600 έως 75.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ζυρίχη (Ελβετία) ~ 20.600 έως 46.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βέρνη (Ελβετία) ~ 20.900 έως 46.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βρυξέλλες (Βέλγιο) ~ 23.700 έως 52.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Άμστερνταμ (Ολλανδία) ~ 24.100 έως 52.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρίγα (Λετονία) ~ 31.500 έως 43.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βαρσοβία (Πολωνία) ~ 18.200 έως 41.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αστάνα (Καζακστάν) ~ 27.700 έως 60.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αλμάτι (Καζακστάν) ~ 29.900 έως 64.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τιφλίδα (Γεωργία) ~ 11.500 έως 33.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πράγα (Τσεχία) ~ 19.000 έως 43.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βουδαπέστη (Ουγγαρία) ~ 15.700 έως 36.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Βιέννη (Αυστρία) ~ 17.200 έως 39.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Στοκχόλμη (Σουηδία) ~ 23.600 έως 52.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Όσλο (Νορβηγία) ~ 25.900 έως 56.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τίβατ (Μαυροβούνιο) ~ 13.600 έως 32.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λισαβόνα (Πορτογαλία) ~ 29.800 έως 64.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαδέιρα (Πορτογαλία) ~ 35.500 έως 76.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αθήνα (Ελλάδα) ~ 9.500 έως 25.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) ~ 8.500 έως 26.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ανταλία (Τουρκία) ~ 14.000 έως 44.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ντόχα (Κατάρ) ~ 17.100 έως 39.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τελ Αβίβ (Ισραήλ) ~ 5.000 έως 16.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μαϊάμι (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 78.800 έως 160.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Νέα Υόρκη (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 67.700 έως 135.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λας Βέγκας (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 84.100 έως 171.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λος Άντζελες (Ηνωμένες Πολιτείες) ~ 89.300 έως 182.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τορόντο (Καναδάς) ~ 69.100 έως 138.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Τόκιο (Ιαπωνία) ~ 69.900 έως 142.600 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πεκίνο (Κίνα) ~ 53.600 έως 111.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μακάο (Κίνα) ~ 60.600 έως 120.900 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σανγκάη (Κίνα) ~ 62.000 έως 123.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Γκουανγκτσόου (Κίνα) ~ 59.900 έως 119.500 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Χονγκ Κονγκ (Κίνα) ~ 60.700 έως 121.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Πατάγια (Ταϊλάνδη) ~ 54.200 έως 112.400 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) ~ 53.400 έως 110.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία) ~ 61.300 έως 122.300 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σιγκαπούρη ~ 63.200 έως 126.200 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Δομινικανή Δημοκρατία ~ 73.400 έως 155.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Αβάνα (Κούβα) ~ 72.300 έως 159.700 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μεξικό (Πόλη του Μεξικού) ~ 91.800 έως 192.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σάο Πάολο (Βραζιλία) ~ 80.900 έως 165.000 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία) ~ 78.900 έως 160.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Λίμα (Περού) ~ 95.100 έως 198.800 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Σαντιάγο (Χιλή) ~ 99.200 έως 207.100 ευρώ;
 • Λάρνακα (Κύπρος) - Μπουένος Άιρες (Αργεντινή) ~ 92.400 έως 193.400 ευρώ.

* Η τιμή βασίζεται σε πτήση με 2 επιβάτες σε ιδιωτικό Challenger 605 ή παρόμοια μοντέλα. Ωστόσο, αυτά είναι μόνο προσεγγιστικά ποσά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διαχειριστές μας για ακριβείς πληροφορίες.

 

Επιχειρηματική αεροπορία στην Κύπρο

 

Τι επηρεάζει το κόστος της πτήσης;

Ο κύριος παράγοντας που διαμορφώνει την τιμή στην επιχειρηματική αεροπορία είναι η κατηγορία του επιχειρηματικού αεροσκάφους και το έτος κυκλοφορίας του. Η τιμή της πτήσης σε πιο πρόσφατα αεροσκάφη με καινοτόμο εξοπλισμό θα είναι πιο ακριβή από αυτήν σε παλαιότερα μοντέλα. Ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας είναι η διαδρομή και η απόστασή της.

Επιπλέον, άλλοι εξίσου σημαντικοί παράγοντες επηρεάζουν τον τελικό κόστος:

 • Η τιμή ανά ώρα πτήσης, η οποία συνήθως εξαρτάται από την εποχή;
 • Οι διαδρομές πτήσης – οι διαπολιτισμικές πτήσεις είναι πολύ ακριβότερες από τις ευρωπαϊκές;
 • Η ανάγκη για επεξεργασία απόψυξης του σώματος του αεροσκάφους;
 • Η ενοικίαση του αεροσκάφους στο χώρο στάθμευσης κατά την αναμονή των επιβατών;
 • Χαρακτηριστικά της εξυπηρέτησης αεροδρομίου. Η υπηρεσία VIP περιλαμβάνει την εμπλοκή υπαλλήλων που θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στο αεροδρόμιο και θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών πριν από την πτήση. Αυτό είναι πολύ βολικό και μειώνει τον χρόνο αναμονής, αλλά αυξάνει επίσης το κόστος της υπηρεσίας;
 • Απαιτήσεις για εστίαση στο εσωτερικό του αεροσκάφους. Η παραγγελία πιάτων εστιατορίου, ειδικά εξωτικών, αυξάνει επίσης το κόστος ενοικίασης ενός αεροσκάφους.

 

Η τιμή της πτήσης αυξάνεται ανάλογα με τις επιπλέον υπηρεσίες που παραγγέλνονται. Η μεταφορά, η κράτηση καταλύματος, η ειδική εσωτερική διακόσμηση απαιτούν την εμπλοκή επιπλέον πόρων, που επηρεάζουν τον τελικό κόστος μιας πτήσης επιχειρηματικού αεροσκάφους. Ωστόσο, όλες οι τιμές είναι καθορισμένες στο συμβόλαιο στο στάδιο της έγκρισης. Μπορείτε να λάβετε τα ακριβή στοιχεία από τον προσωπικό σας διαχειριστή μετά την επεξεργασία της αίτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό αριθμομηχανή στον ιστότοπο, αλλά τα δεδομένα του είναι ενδεικτικά.

Σχήμα της δουλειάς μας
01.Αίτηση για ιδιωτική πτήση
02.Επιλογή αεροσκάφους,

συμφωνία για επιπλέον υπηρεσίες
και λεπτομέρειες

03.Σύναψη του
συμβολαίου

και πληρωμή

04. Θα σας παρέχουμε πληροφορίες
σχετικά με την πτήση,

το πλήρωμα και
όλες τις λεπτομέρειες

05.Αναχώρηση από
το VIP τερματικό

του αεροδρομίου
στον καθορισμένο χρόνο

 

 

Προσφορές πακέτων

Αν πετάτε συχνά, γνωρίζετε το προγραμματισμένο σας προϋπολογισμό για την πτήση και δεν θέλετε να χάσετε χρόνο επιλέγοντας ένα αεροσκάφος, εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές μας προσφορές πακέτων. Έχουμε ετοιμάσει 4 βέλτιστες επιλογές πτήσεων που περιλαμβάνουν πλήρως ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής αεροπορίας. Κάθε πελάτης θα μπορέσει να επιλέξει την κατάλληλη επιλογή βάσει των στόχων και της προγραμματισμένης διαδρομής. Οι αερομεσίτες μας θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για κάθε πακέτο και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

 

1) Πακέτο Σύνδεσης:

 • Κόστος πτήσης από 4000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - όχι περισσότερο από 2 ώρες;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - έως και 4 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Embraer Phenom 100, Embraer Phenom 300, Cesna CJ 1, Cesna CJ 2, Cesna CJ 3.

 

Αυτό το πακέτο ανήκει στις οικονομικές επιλογές και είναι ιδανικό για πτήσεις εντός Ευρώπης. Το Πακέτο Σύνδεσης επιλέγεται συχνά για σύντομες μονοήμερες εκδρομές σε μικρές αποστάσεις. Θα απολαύσετε όλα τα οφέλη της επιχειρηματικής αεροπορίας, χωρίς να πληρώνετε παραπάνω.

 

2) Πρεμιέρα Πακέτο:

 • Κόστος πτήσης από 8000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - όχι περισσότερο από 3,5-4 ώρες;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - έως και 6 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Cesna Citation XLS+, Hawker 750, Hawker 800 XP.

 

Αυτό το πακέτο είναι το πιο ισορροπημένο όσον αφορά την τιμή και την ποιότητα. Η Πρεμιέρα Πακέτο είναι ιδανική για πτήσεις εντός Ευρώπης, σε μικρές και μεσαίες αποστάσεις. Οι πελάτες σημειώνουν ότι αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για την περίπτωση που χρειάζεται μια ατομική πτήση χωρίς επιπλέον έξοδα.

 

3) Πακέτο Luxe:

 • Κόστος πτήσης από 20000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - όχι περισσότερο από 6 ώρες;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - έως και 18 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Legacy 500, Legacy 600, Legacy 650, Challenger 604, Challenger 605, Challenger 650, Gulfstream 200, Gulfstream 280.

 

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει πιο άνετα ιδιωτικά αεροσκάφη, τα οποία είναι ιδανικά για μακρινές πτήσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Με το Πακέτο Luxe, μπορείτε να ταξιδέψετε μη σταματώντας από την Κύπρο σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης. Επιπλέον, τα επιχειρηματικά αεροσκάφη αυτής της κατηγορίας είναι κατάλληλα για διατλαντικές πτήσεις.

 

4) Πακέτο Elite:

 • Κόστος πτήσης από 45000 ευρώ;
 • Διάρκεια πτήσης - όχι περισσότερο από 14 ώρες;
 • Χωρητικότητα αεροσκάφους - έως και 15 επιβάτες;
 • Μοντέλα αεροσκαφών: Falcon 7X, Gulfstream 550, Gulfstream 650, κ.λπ.

 

Αυτό το πακέτο είναι το πιο προηγμένο και περιλαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και άνεσης. Τα ιδιωτικά αεροσκάφη που περιλαμβάνονται στο Πακέτο Elite είναι ιδανικά για μακρινές πτήσεις προς άλλους ηπείρους. Θα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη της επιχειρηματικής αεροπορίας, χωρίς περιορισμούς.

 

 

 

Η κράτηση ενός ενοικιαζόμενου πτήσης με την "Cyprus Private Jets" σημαίνει μέγιστη άνεση, απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου. Εσείς επιλέγετε πού και πότε θα πάτε, εξοικονομείτε χρόνο αναμονής για μια πτήση και κράτηση εισιτηρίου. Δεν έχει σημασία πού ταξιδεύετε - στην Ευρώπη ή στην Κοινοπολιτεία των Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ), θα λάβετε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για πιλότους και αεροσυνοδούς, τις πιο άνετες συνθήκες στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

 

Η τιμή κράτησης περιλαμβάνει:

 

 • ενοικίαση ιδιωτικού αεροσκάφους με πιλότο και πλήρωμα;
 • πληρωμή θέσεων και φόρων αεροδρομίου καθ' όλη τη διαδρομή;
 • τυπικά VIP γεύματα για τους επιβάτες;
 • ενημέρωση του πελάτη ή των ατόμων που έχουν εξουσιοδοτηθεί από αυτόν για την πρόοδο της πτήσης 24 ώρες το 24ωρο;
 • στάθμευση αυτοκινήτων στους αεροδρόμιους;
 • χρήση του VIP τερματικού για αναμονή της πτήσης;
 • οποιεσδήποτε συμβουλές με τον αερομεσίτη, καθώς και πρόσβαση στην υπηρεσία του διαχειριστή;
 • γρήγορες υπηρεσίες τελωνείου και ελέγχου διαβατηρίων.

 

Η τιμή ενοικίασης του αεροσκάφους δεν περιλαμβάνει:

 

 1. επέκταση των ωρών λειτουργίας του αεροδρομίου εάν απαιτείται;
 2. κινητό internet στο εσωτερικό του αεροσκάφους;
 3. αποκλειστικά γεύματα που θα παραδώσουμε από τα αγαπημένα σας εστιατόρια και καφέ;
 4. συνοδεία γιατρών κατά τη διάρκεια ιατρικών πτήσεων;
 5. αντιψύκτη του αεροσκάφους.

 

Το κόστος ενός ιδιωτικού πτήσης προς την Ευρώπη

 

Παραδείγματα Ολοκληρωμένων Πτήσεων Επιχειρηματικής Αεροπλοΐας

 

Κατεύθυνση Αεροσκάφος Επιβάτες Τιμή
Λάρνακα — Ρώμη Citation XLS+ 12 20 000 €
Λάρνακα — Γενεύη Phenom 300E 9 31 000 €
Λάρνακα — Ολμπία Hawker 750 8 29 000 €
Πάφος — Σαμπερέι Piper M600 5 21 000 €
Πάφος — Μόναχο Global 6000 14 34 000 €
Λάρνακα — Λυών Challenger 350 9 41 000 €
Λάρνακα — Νίκαια Challenger 604 11 39 000 €
Λάρνακα — Αθήνα Pilatus PC12 NGX 8 11 000 €
Πάφος — Τελ Αβίβ Falcon 2000LX 10 23 000 €
Λάρνακα — Καν Citation CJ3+ 7 25 000 €
Λάρνακα — Βρυξέλλες Citation XLS Gen 2 8 35 000 €
Πάφος — Αλμάτι Challenger 605 12 55 000 €
Λάρνακα — Κρακοβία Learjet 60XR 7 34 000 €
Λάρνακα — Λονδίνο Legacy 500 10 40 000 €
Λάρνακα — Παρίσι Citation XLS+ 9 25 000 €
Λάρνακα — Βερολίνο Learjet 75 9 32 000 €
Πάφος — Κοπεγχάγη Challenger 604 11 40 000 €
Λάρνακα — Μαδρίτη Citation CJ4 Gen2 8 41 000 €
Πάφος — Άμστερνταμ Challenger 300 9 45 000 €
Λάρνακα — Ζάλτσμπουργκ Global 6000 14 36 000 €
Λάρνακα — Μάλτα Phenom 300E 9 26 000 €
Λάρνακα — Στοκχόλμη Challenger 604 11 40 000 €
Λάρνακα — Μαλδίβες Legacy 650 13 85 000 €
Πάφος — Σεϋχέλλες Challenger 350 8 85 000 €
Λάρνακα — Πουκέτ Challenger 605 12 94 000 €
Λάρνακα — Ελσίνκι Phenom 300 9 30 000 €
Λάρνακα — Μαδέρα Gulfstream G-280 10 68 000 €
Πάφος — Μονακό Citation Latitude 9 34 000 €
Λάρνακα — Μπέρμινγχαμ Challenger 350 9 46 000 €
Πάφος — Τούρκου Challenger 604 11 44 000 €

 

Πλεονεκτήματα της ενοικίασης

Αντίθετα με την αγορά ενός επιχειρηματικού τζετ, όταν το ενοικιάζετε, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον τύπο και το εσωτερικό του αεροσκάφους στις συγκεκριμένες ανάγκες αυτής της πτήσης: απλώς μας πείτε όλες τις επιθυμίες σας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τις υλοποιήσουμε. Ο κατάλογος του αερομεσιτικού γραφείου Cyprus Private Jets παρουσιάζει περισσότερα από εκατό μοντέλα επιχειρηματικών τζετ της Boeing. Θα επιλέξουμε και θα παράσχουμε αρκετές παραλλαγές αεροσκαφών με πλήρωμα, ενώ θα ληφθούν υπόψη όλες οι λεπτομέρειες και τα νύχια της μελλοντικής πτήσης.

Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε ένα ιδιωτικό τζετ για επείγουσες αναχωρήσεις από 2 αεροδρόμια στην Κύπρο (Πάφος και Λάρνακα) εντός 3-5 ωρών. Ταυτόχρονα, το αεροσκάφος θα εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα για την πτήση, ανάλογα με την ειδική του φύση (επιχειρηματική πτήση, ιατρική μεταφορά, οικογενειακό ταξίδι). Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση μιας ιδιωτικής πτήσης!

 

Ιδιωτική πτήση τζετ προς την Ευρώπη

 

Όροι πληρωμής και επιστροφής εάν απαιτηθεί

Μπορείτε να πληρώσετε για ένα ιδιωτικό ταξίδι χρησιμοποιώντας τιμολόγιο, τραπεζική μεταφορά ή κάρτα. Προσπαθούμε να είμαστε τόσο ευέλικτοι όσο το δυνατόν και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαμε να δεχθούμε πληρωμή μετρητοίς ή με κρυπτονομίσματα. Η εταιρεία εγγυάται τη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη και είναι πάντα έτοιμη να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για τις υπηρεσίες. Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο εγγράφων για τη λογιστική καταγραφή. Παρέχουμε υπηρεσίες τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε νομικά πρόσωπα.

 

όροι πληρωμής για ενοικίαση ιδιωτικού τζετ

 

Οι προϋποθέσεις για την επιστροφή πληρωμής σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης ή σε περιστατικά ανωτέρας βίας περιγράφονται στο συμβόλαιο και διαπραγματεύονται ατομικά. Σε μεγάλο βαθμό, εξαρτώνται από το επιλεγμένο επιχειρηματικό τζετ εφόσον οι εκμεταλλευτές και οι ιδιοκτήτες των αεροσκαφών θέτουν ατομικές προϋποθέσεις για την ακύρωση πτήσεων. Εάν πρόκειται για λάθος μας, τότε η Cyprus Private Jets θα επιστρέψει πλήρως τα κεφάλαια. Εάν ο επιβάτης αρνηθεί να πετάξει, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι το πρόστιμο είναι ελάχιστο για εσάς.

 

μέθοδοι πληρωμής στην επιχειρηματική αεροπλοΐα

 

Ομάδα εργαζομένων της Cyprus Private Jets

Η υψηλή εμπειρογνωμοσύνη της Cyprus Private Jets ανάμεσα σε παρόμοιους αερομεσίτες στην Ευρώπη οφείλεται κυρίως στον επαγγελματισμό των εργαζομένων μας. Κάθε μέλος της στενής ομάδας μας έχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και εκτεταμένη εμπειρία στην επιχειρηματική αεροπλοΐα. Διαθέτουμε μοναδικές επαφές με εκμεταλλευτές και ιδιοκτήτες αεροσκαφών που βρίσκονται στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου. Λόγω αυτού, οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές συνθήκες κράτησης για επιχειρηματικά τζετ και τη δυνατότητα επείγουσας αναχώρησης την ημέρα του αιτήματος.

 

Ρομάν Σοκόλοβ
Αερομεσίτης
 
επιπρόσθετος αριθμός 01 roman@private-jets.cy Κλήση
Έμιλυ Γιάνζεν
Αερομεσίτης
   
επιπρόσθετος αριθμός 02 emily@private-jets.cy Κλήση